kennismaken

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan telefonisch plaatsvinden, maar face-to-face heeft mijn voorkeur. Ik leer jullie kennen maar jullie leren ook mij kennen. Er moet een klik zijn, we moeten er vertrouwen in hebben dat we samen kunnen bouwen aan een mooi moment. Een ceremonie die bij jullie en jullie wensen past.


Zien jullie het helemaal zitten, hebben jullie er zin in?

 

"Let's do this!"

verdiepen

We plannen een verdiepend gesprek zo’n 4 tot 8 weken voor jullie grote dag. Wie zijn jullie, waar dromen jullie van? Wat mag er niet ontbreken tijdens jullie trouwdag, welke mensen zijn dierbaar voor jullie en wat is er verder belangrijk voor een ceremonie waar jullie helemaal gelukkig van worden? Maar ook..
Wie zijn jullie als stel? Hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Waar genieten jullie zo ontzettend van samen en wat zorgt ook wel eens voor wrijving? Welke pieken hebben jullie al samen meegemaakt en welk dal mag er eventueel ook zijn omdat juist die pieken en dalen jullie hebben gevormd als paar. Wat maakt hem nou de allerleukste en waarom wil je je nou juist aan haar verbinden? We gaan diep, ik wil alles weten en jullie écht leren kennen. Mijn rake vragen helpen om van dit gesprek een diepgaand en tegelijkertijd laagdrempelig en gezellig moment te maken. Veel van ‘mijn’ bruidsparen geven aan zo te genieten van dit soort momenten omdat ze tussen het regelwerk rondom de bruiloft door ook weer stilstaan bij wat eigenlijk de aanleiding is van de hele dag, jullie samen, jullie liefde!
Ter voorbereiding op dit gesprek, en zodat we onze tijd zo zinvol mogelijk kunnen besteden, stuur ik vooraf alvast een vragenlijst. Via deze lijst check ik alvast alle belangrijke organisatorische dingen met jullie af zodat we tijdens het gesprek écht kunnen focussen op jullie verhaal an sich..

Vorm geven

Tijd voor huiswerk, jullie gaan individueel vragen beantwoorden over jezelf en elkaar. Ook wil ik graag een aantal dierbaren benaderen om ook bij hen informatie te verzamelen. Zo wordt de ceremonie echt een persoonlijk, intens mooi en treffend moment. Samen kijken we wat er eventueel nog meer nodig is om er een ceremonie van jullie dromen van te maken en hoe we dit het beste kunnen verwezenlijken.

 

Jullie gaan aan de slag en appen, bellen of mailen mij wanneer nodig of als je een vraag hebt. Ik ben voor jullie bereikbaar. Met de informatie die ik tot dan toe heb verzameld begint het plan voor de ceremonie al vorm te krijgen. Het eerste contact met de gemeente wordt gelegd waar jullie gaan trouwen en samen maken we (indien nodig) ook het officiële gedeelte in orde.

 

De Speech

Ik schrijf de speech, regel de gewenste randzaken en zorg ervoor dat jullie ceremonie precies is zoals jullie het willen. Ik duik in jullie verhaal en vind de woorden voor een spetterende ceremonie.

Trouwen

DE DAG! Het moment is eindelijk daar. Jullie gaan trouwen… De dag waar jullie al zo ontzettend lang van dromen, waarvan jullie een bepaald beeld hebben, waar jullie misschien wel zenuwachtig voor zijn maar vooral ontzettend veel zin in hebben. Ik neem jullie mee in jullie verhaal en zorg ervoor dat alles rondom de ceremonie geregeld is. Jullie kunnen achterover leunen en genieten. 

Evalueren

Na een tijdje spreek ik jullie om te evalueren. Nabespreken is ook een onderdeel van mijn werkwijze. Waarom? Niets leuker dan toffe herinneringen ophalen, toch? We bellen nog een keer om na te genieten.

Herinneringsboek

Ik maak het onuitgesprokene tastbaar. Tijdens jullie ceremonie en daarna. Voor het schrijven van de ceremonie maak ik gebruik van input van jullie en jullie dierbaren. Zonde als deze woorden die iedereen zo zorgvuldig voor jullie heeft opgeschreven verloren gaan na afloop van jullie dag. Van deze input en de ceremonie samen maak ik dan ook een mooi herinneringsboek. Je kan deze altijd los bij bestellen.

Want wie wil nu niet koesteren wat een ander vanuit het hart voor je geschreven heeft..