Over mij

Aangenaam, ik ben Jannemijn Leyten. Ik ben moeder, dochter, zus, echtgenote, docent, vrijwilliger, vriendin, sociaal werker én genieter van de mooie momenten in het leven! Ik hou van wandelen, chocolade, hard werken, een goed glas wijn of een lekker koud biertje met vrienden, knuffelen en spelen met de liefste dochters en zoon en Netflixen met (en zonder) mijn man.
Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact, spontaniteit, betrouwbaarheid en empathie. Daarnaast ben ik praktisch ingesteld en weet van de mooiste wensen, dromen en herinneringen een mooi moment te maken zonder hetgeen wat belangrijk is, JULLIE, uit het oog te verliezen.

Ceremonies zijn vaak, zoals het woord al zegt, ceremonieel en ook zakelijk of zelfs stijf. Terwijl een ceremonie juist ontzettend persoonlijk mag, kan en hoort te zijn. Want als het goed is, is de ceremonie het belangrijkste gedeelte van jullie dag. Hier kan ik bij helpen! Samen gaan we bouwen aan leuker trouwen. Ik ben dé spreker op mooie momenten. Ik maak het onuitgesprokene tastbaar.