Foto credits: Cfoto

Thom & Marion

Wij hadden de eer om jouw eerste paar te zijn waar jij je handtekening voor hebt gezet om te mogen trouwen. Wij vonden het erg prettig om dit aan jou over te laten. De gesprekken, waar wij in het begin wel tegenop zagen omdat je dan wel heel veel over jezelf moet vertellen, liepen vanzelf. Hoe wij dachten dat het zou gaan, ging het niet. Het waren hele prettige gesprekken, waar het van het een over ging in het ander en geen vraag/antwoord. Uit die makkelijk lopende gesprekken heb jij alle belangrijke punten gefilterd. Jij vangt snel op wat voor iemand belangrijk is en als wij het gevoel niet goed konden omschrijven, kon jij dat wel goed samenvatten.

Ook buiten de tekstuele inhoud van de ceremonie denk jij met alles mee en sta je overal voor open. De globale lijn van de hele dag bespraken we met je en je had volop tips of vragen waar we nog wel even bij stil konden staan. Heel fijn.

Op de dag zelf is het ook helemaal top gegaan. Tijdens het speechen van Thom wilde de hond Hugo ook graag dichtbij blijven, dus pak jij hem wel vast. Jij ziet wat nodig is en doet alles wat je kan, het ging allemaal vanzelf.

Jouw speech was super, alles is benoemd waar het voor ons in het leven om draait, wat liefde voor ons betekent en wat voor ons belangrijk is. Jouw natuurlijke rust die je uitstraalt, de duidelijke manier van spreken in combinatie met de voorbereidende gesprekken hebben er voor gezorgd dat het voor ons echt een ceremonie is geworden waar je normaal gesproken alleen maar van durft te dromen.

Jannemijn, heel erg bedankt voor alles.
 

Arnoud & Roxanne

Je hebt zoveel informatie verzameld bij ons en onze beste vrienden en familie en dit gemaakt tot een prachtig verhaal.

Met een lach en een traan was het zo persoonlijk! Jij hebt ons verhaal zo puur en natuurlijk verteld. Precies wat wij zochten in een BABS!!

 

Foto credits: Difining Moments
Foto credtis: Met Licht Geschreven

Joost & Dorine

Jannemijn nam uitgebreid de tijd in de, zeer prettige, gesprekken die we hebben gehad. Ze doet echt haar best en betrekt er ook de getuigen en familie van het bruidspaar bij, om zodoende een compleet plaatje te krijgen.

De ceremonie was prachtig en Jannemijn sprak erg vlot en spontaan. Ze wist de verhalen van de getuigen en familie op spontane wijze over te brengen op de gasten. Mede hierdoor was onze ceremonie er één om nooit te vergeten!

 

Jorijn &  Sylvia 

Jannemijn heeft met heel veel positieve energie onze ceremonie uitgevoerd. In de weken aanlopend naar onze bruiloft heeft Jannemijn veel gesprekken gevoerd met ons en onze dierbaren. Het resultaat was een ontzettend persoonlijk verhaal, ons verhaal.

Hierbij is uitgebreid aan bod gekomen welke momenten tot de grote dag hebben geleid en hoe onze dierbaren hierin een rol hebben gespeeld; Hierdoor ontstond erg leuke interactie tussen ons, Jannemijn en onze gasten waardoor het geen traditioneel éénrichtingsverkeer was maar juist een prachtig moment wat we hebben kunnen delen met onze gasten.

Jannemijn is iemand waarvan je ziet dat ze met passie haar werk doet, met veel plezier en overtuiging. Ze heeft alles onder controle waardoor je als bruidspaar met een gerust hart dit onderwerp kan loslaten.

 

Foto credits: Cfoto
Foto credits: CFoto

Guido & Charlotte 

Toen wij onze bruiloft gingen plannen wisten we meteen dat we door Jannemijn getrouwd wilden worden. Zij heeft onze ceremonie heel persoonlijk gemaakt, met veel humor. Jannemijn vertelt echt je eigen verhaal, dat komt onder andere doordat ze heel veel zorg besteedt aan de gesprekken vooraf. Niet alleen onze input heeft ze gebruikt, maar ook die van onze familie en vrienden. Daardoor word je zelf ook nog verrast tijdens de ceremonie!

Wij zijn meer dan tevreden, en superblij dat Jannemijn onze mooiste dag nog mooier heeft gemaakt.

Ronnie & Lieke 

Wat een geweldige dag hebben wij gehad, met een prachtige ceremonie. Tijdens deze ceremonie heeft Jannemijn ons levensverhaal tot in detail weten te verpakken. Mede door onze, maar zeker ook door de verhalen van vrienden en familie te verzamelen. Deze toewijding is kenmerkend voor Jannemijn en daarmee echt een aanrader en toevoeging aan de bruiloft. Dank je wel Jannemijn!

Foto credits: Theo Manusaride
Foto credits: Yvonne Kuipers

Jeroen & Anne 

Wij wilden graag voor onze bruiloft een persoonlijke ceremonie. Uiteindelijk is het jawoord toch het belangrijkste moment van de dag. Jannemijn heeft onze ceremonie heel mooi, liefdevol en eigentijds vormgegeven met een vleugje humor.

Jannemijn is hele toegankelijk, spontane vlotte vrouw. Naast de fijne gesprekken die we met Jannemijn hebben gehad, heeft ze ook onze familie en vrienden benaderd voor inbreng over ons tijdens onze ceremonie. Hierdoor werd de ceremonie extra persoonlijk, waarbij je ook nog verrast wordt als bruidspaar.

Daarnaast stemt Jannemijn alles goed met het bruidspaar en eventuele ceremoniemeesters af, zodat jezelf heerlijk van de ceremonie kan genieten. Wij wilden graag geloften uitspreken aan elkaar en ook daarmee heeft ze ons goed geholpen en de ceremonie op afgestemd. Ze brengt de ceremonie op duidelijke, natuurlijke manier, wat onze gasten erg aansprak. We hebben veel complimenten gehad vanuit de aanwezigen over onze ceremonie!

Niels & Renee 

Jannemijn heeft ervoor gezorgd dat onze ceremonie er een is om nooit te vergeten. We hebben zelf enorm genoten en wat is het leuk om zoveel leuke reacties van onze gasten te ontvangen over onze toffe BABS. Jannemijn maakt er een persoonlijke ceremonie van waarbij ze gebruik maakt van de input van familie en vrienden. We hebben veel gelachen tijdens onze ceremonie, maar ook tijdens de voorbereiding met de leuke gesprekken. Jannemijn luistert goed, is heel betrokken in de voorbereiding en denkt goed mee.

Foto credits: Sylvia Coppens
Foto credits: Chantal Pijnenburg

Marijn & Elkie  

Wat een fijne trouwambtenaar is Jannemijn!  Na een korte telefonische kennismaking waar we van beide kanten een goed gevoel kregen, is Jannemijn een avondje bij ons thuis geweest. Dit was uiteindelijk een super gezellige avond waarbij wij ons hele verhaal met haar hebben kunnen delen onder het genot van een wijntje. Jannemijn is oprecht geïnteresseerd en we voelden ons erg op ons gemak bij haar. Ze heeft bij de ceremonie een mooi geheel kunnen maken met alle input die onze vrienden en familie haar hadden meegeven, waarmee het een erg persoonlijk geheel was. Bij onze volgende bruiloft denken we zeker weer aan Jannemijn 😉

Arjan & Inge 

Geweldige ceremonie gehad dankzij Jannemijn! Een echte aanrader voor een unieke en helemaal op maat gemaakte eigen ceremonie! Alle lof hiervoor, het was echt zo mooi, leuk en helemaal passend bij ons!

Foto credits: Suzanne Pijnenburg
Foto credits: Nancy Antens

Youri & Margot 

EEN WOORD GEWELDIG ❤️

We leerden Jannemijn kennen met ons kennismakingsgesprek en de klik was er meteen. Een hele lieve warme vrouw die ook echt luisterde en interesse heeft in ons als bruidspaar. Na ons kennismakingsgesprek hadden we nog een heel fijn gesprek met Jannemijn  waar we samen alles door namen en alles was duidelijk😊

Onze trouwdag brak aan en wat waren we zenuwachtig. Daar was hij “onze” ceremonie onze entree was gemaakt en Jannemijn begon aan de ceremonie. Hij was zooooo mooi dat er veel mensen ontroerend waren waaronder wij zelf. Het was zo’n mooi verhaal wat ze vertelde één woord schitterend 

Het moment van ons ja woord zei Jannemijn kijk elkaar aan en blijf elkaar aankijken met haar fijne stem en haar mooie woorden leek het net of we met z’n 3 daar stonden. De ceremonie was compleet.

We zijn blij dat we een videograaf hadden want de ceremonie willen we nog vaker terug zien zoooo mooi en liefdevol ❤️

Dank je wel Jannemijn voor de mooie ceremonie en ook dat je zo n fijne lieve vrouw bent.