ceremonieel verbinden

Wil je dat je met een grote glimlach terug denkt aan jullie ceremonie? Niet alleen omdat dit hét moment was waarop je definitief JA tegen elkaar zei maar ook omdat het zo’n betekenisvol moment was? Dat niet alleen jullie als bruidspaar er zo over denken maar ook jullie gasten? Kies dan voor mij als trouwambtenaar of ceremoniespreker. Ik kan jullie zowel ceremonieel als officieel verbinden aangezien ik beëdigd trouwambtenaar ben en de bevoegdheid via jullie gemeente geregeld kan worden. Jullie bepalen de sfeer, wat jullie belangrijk vinden en wat er zeker wel of niet aan bod moet komen. Ik zorg ervoor dat jullie ceremonie naar jullie wens is.

Met mijn achtergrond als Sociaal Werker en omgangskundige schrik ik niet van een leven en liefde met hobbels. Ik ga voor het vertellen van jullie mooiste maar ook jullie échte verhaal. Daarmee ben ik ook de ideale BABS voor liefdes en gezinnen waarin het leven samen niet altijd vanzelfsprekend is (geweest). 

Als spreker neem ik niet alleen jullie maar ook de gasten mee in het verhaal, ik laat hen nogmaals ervaren en horen waarom jullie zo goed bij elkaar passen. Ik vind de juiste woorden om het gevoel wat jullie samen delen tastbaar te maken zodat iedereen met jullie mee kan genieten. Van de liefde die jullie voelen maken wij een olievlek die zich uitspreidt over deze speciale dag. 

Dát is waar een huwelijksceremonie om draait; het uitspreken van een diep verlangen om voor altijd bij elkaar te horen en dit te delen met de mensen die jullie liefhebben en koesteren.

"Het onuitgesprokene tastbaar maken".