Inhoudsopgave

Vertel

Met de Podcast Verhalen VOOR het leven houden wij jouw herinnering oprecht, eerlijk, puur en realistisch. 

Door jouw levensverhaal op te nemen als je het zelf nog kan maak jij een ongelofelijk waardevol document voor diegene die jij achterlaat. 

Door de kritische vragen van de interviewer die jou uitnodigen tot nadenken voor je een (standaard) antwoord geeft vangen we wie jij écht bent, of was, met al het moois en lelijks wat bij jou hoort of is gaan horen. Dat gun je toch iedereen?

Wat
Vertel

Wat

Een podcast is laagdrempelig, nodigt uit tot samen luisteren én alleen. Geeft je de mogelijkheid om er echt even voor te gaan zitten in een lekkere stoel met een grote mok thee erbij of als dat te spannend is dan zet je hem aan tijdens het strijken en luister je met iets meer afstand. 

Beeld wordt er in een ziekteproces niet altijd mooier op maar je stem blijft. En die stem.. Die is herkenbaar voor iedereen zelfs voor een jong kind.

Die stem voert je terug naar momenten die je samen hebt gedeeld. De opname is simpel, je voert ‘gewoon’ een goed gesprek en de techniek doet de rest. 

Voor wie

Dus ben jij ziek, weet je dat het einde nadert en wil jij een herinnering achterlaten voor diegene die het nu of later zo hard nodig gaan hebben? Neem dan contact met ons op. 

Na een persoonlijk intake gesprek besluiten we samen hoe de podcast(serie) met JOUW verhalen voor het leven er uit gaat zien.

En/of..

 

Is het niet meer mogelijk om degene van wie jij graag de herinnering zou koesteren zelf te laten spreken? Omdat diegene er niet meer is, te ziek is of er zelf (nog) niet aan toe is.. Laat dan de mensen aan het woord die zo dicht bij hem of haar staan en vang zo alsnog de pure herinnering. 

Hoe was hij als vader of zij als moeder? Vraag het een kind, de partner of de ouders. Hoe was hij als vriend of zij als vriendin? Vraag het die vriend(en) of vriendin(nen). Hoe was hij/zij op zijn/haar werk? Laat een collega aan het woord. Liep hij er wel eens de kantjes van af? Was zij degene die altijd fluitend binnenkwam of veel harder floot als ze weer naar huis toe kon? En hoe was de jeugd eigenlijk? Dat weten zijn of haar ouders wellicht goed te schetsen en anders helpen broers, zussen of vaste oppassen, juffen of meester graag mee.  

Ben jij dus degene die jouw geliefden achter moet gaan laten in dit leven? Ben jij een partner, ouder of kind van iemand van wie je afscheid moet gaan nemen en wil jij zoveel mogelijk van het leven wat er was blijven koesteren? Of zijn jullie collega’s of vriendengroep die zoooo graag iets willen doen voor de nabestaanden maar weet je niet wat? Neem contact op met Mooimenten en samen komen we er wel aan uit. 

Over mij

Aangenaam, ik ben Jannemijn Leyten. Ik ben moeder, dochter, zus, echtgenote, docent, vrijwilliger, vriendin, sociaal werker én genieter van de mooie momenten in het leven! Ik hou van wandelen, chocolade, hard werken, een goed glas wijn of een lekker koud biertje met vrienden, knuffelen en spelen met de liefste dochters en zoon en Netflixen met (en zonder) mijn man.

Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact, spontaniteit, betrouwbaarheid en empathie. Daarnaast ben ik praktisch ingesteld en weet van de mooiste verhalen, dromen en herinneringen een mooi moment te maken zonder hetgeen wat belangrijk is, JOUW VERHAAL, uit het oog te verliezen.

Met een achtergrond als sociaal werker en omgangskundige weet ik hoe ik gesprektechnieken in kan zetten om de mooiste verhalen naar boven te krijgen. Mijn nieuwsgierigheid die ik van nature heb helpt daar enorm bij. Het is mijn kracht om mensen snel op hun gemak te stellen. Bij mij is jouw verhaal in goede handen. Samen maken we het onuitgesprokene tastbaar voor nu of voor later.. 

Kosten

Een podcast als herinneringsdocument is ALTIJD MAATWERK. Dat maakt dat de prijs ook maatwerk is. Wij begrijpen dat je graag wil weten of jouw wensen in jouw budget passen. Daarom bij deze een overzicht van mogelijkheden. Maar in gesprek met elkaar komen we tot een definitieve prijs. 

Brons

597
 • 1 opname van max 30 minuten
 • Verdiepend gesprek rondom 1 thema waarbij we naar de kern gaan
 • Kwalitatief goede geluidsopname
 • Verzonden via WeTransfer

Zilver

1297
 • Voorbereidend gesprek om thema(‘s) te bepalen en kennis te maken
 • 1 opname van ong. 60 minuten
 • Verdiepend gesprek rondom 2 thema’s waarbij we naar de kern gaan
 • Kwalitatief goede geluidsopname
 • Verzonden via WeTransfer en geleverd op USB
 • Opname wordt ge-edit waardoor alle storende geluiden (achtergrond, mondgeluiden etc) er uit zijn gefilterd en eventuele stiltes, versprekingen worden verwijderd

Goud

2449
 • Voorbereidend gesprek om thema(‘s) te bepalen en kennis te maken
 • 1 of 2 opnames van totaal max 120 minuten
 • Verdiepend gesprek rondom 4 thema’s waarbij we naar de kern gaan
 • Kwalitatief goede geluidsopname
 • Verzonden via WeTransfer en geleverd op USB
 • Opname wordt ge-edit waardoor alle storende geluiden (achtergrond, mondgeluiden etc) er uit zijn gefilterd en eventuele stiltes, versprekingen worden verwijderd

Mogelijke extra's

 • Muziek naar keuze kan worden toegevoegd als begin en eindtune
 • Er wordt gewerkt met een intro waarin de highlights van de aflevering naar voren komen
 • Toevoegen audio opnames van dierbaren
 • Levering in herinneringsbox
 • Publicatie op streamingdienst

Recensies

Lieve Jannemijn en Jos, ik heb ze alle 6 beluisterd. Wat een mooie verhaal van mijzelf, zo mooi vastgelegd en weergegeven in deze 6 podcasts. Ook de muziek aan het begin en aan het eind past er mooi bij.

Ik ben erg blij dat ik mijn kinderen en kleinkinderen en ook mijn vrouw iets tastbaars kan geven na mijn dood.

Dank, dank en nog eens dank.🙏🙏🙏.

Dit is voor mij zeer waardevol.

Beelden roepen herinneringen op maar nooit een stem. Dit is voor mijn nabestaanden een mooie aanvulling om hun herinneringen aan mij levendig te houden. Nogmaals hartelijk bedankt ❤️

Contact

Tussen Breda en Tilburg vind je het mooie dorp Chaam. Het beste ben ik te bereiken via:

– email: jannemijn@mooimenten.nl

– of telefonisch: 06 20609403